Coulisse

Supply Chain Planner - Enter

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 21-09-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Enter Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris marktconform
Supply Chain Planner (40 UUR)

Wij zitten volop in het transformatieproces van optimalisatie en professionalisering van onze Supply Chain processen. In deze centrale rol binnen de organisatie ben je verantwoordelijk voor de juiste voorraadhoogtes en planning. Jij zorgt voor het optimaal managen van de goederenstroom en neemt proactief initiatief processen te verbeteren.

Jouw rol als Supply Chain Planner

Om onze klanten optimaal te kunnen beleveren, zijn het analyseren van data en integraal aansturen van de keten belangrijke factoren voor succes. Jij levert in het team een actieve bijdrage aan het verder professionaliseren en optimaliseren van onze wereldwijde logistieke vraagstukken.

Met jouw proactieve houding informeer jij klanten tijdig over de beschikbaarheid van artikelen. Jij draagt zorg voor de beoordeling, het opstellen en uitzetten van het inkoop voorstel en maakt daarbij gebruik van de juiste forecast.

Jouw taken
 • Jij zorgt voor de juiste artikelbeschikbaarheid van jouw leveranciers en je streeft naar de gestelde servicelevel targets
 • Je bent verantwoordelijk voor het werkkapitaal en de bijbehorende kosten van de inkooporders
 • Jij stelt het inkoopvoorstel op en handelt deze af, rekening houdend met randvoorwaarden
 • als correcte masterdata, capaciteit leverancier, capaciteit magazijn en de in-/uitfasering van artikelen
 • Zorgdragen voor de compleetheid en juistheid van de masterdata
 • Je hebt een signalerende rol in het tijdig communiceren van risico’s in de toelevering van artikelen en coördineert de bijbehorende opvolgacties met de betrokken partijen
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid werkzaamheden continu te verbeteren

Jouw werkomgeving

Coulisse kent twee bedrijfsonderdelen, waarbij de divisie Componenten zich richt op het leveren van onze producten in onderdelen voor de maatwerkbranche en de divisie DIY op het leveren als gereed product voor de doe-het-zelfmarkt.

De afdeling Supply Chain Components beheert totaal circa 8.000 artikelen, variërend van kunststof onderdelen en gemotoriseerde onderdelen tot stoffen voor raamdecoratie. In de rol van Supply Chain Planner werk je veel samen met andere afdelingen zoals Sales, Warehouse, Inkoop en Kwaliteit. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager Components.

Welkom in de wereld van Coulisse
Coulisse heeft een nuchtere en dynamische bedrijfscultuur waar eigen initiatief en inzet worden aangemoedigd. Vooral de open, prettige werksfeer en de ruimte voor ontwikkeling worden door onze medewerkers bijzonder gewaardeerd.

Bij Coulisse léven we raambekleding. Op basis van de laatste trends en ontwikkelingen ontwerpen we eigen producten en collecties, die we vervolgens over de hele wereld laten produceren en in de markt zetten. Tot ons assortiment behoren onder meer rolgordijnen, plissés, lamellen en vouwgordijnen. We zijn wereldwijd bekend om ons gevoel voor design en innovatie en om onze marketingaanpak. Hiermee creëren we concepten, nieuwe functionaliteiten, stijlen en sferen en bieden wij onze klanten unieke mogelijkheden om zich in de markt te onderscheiden.

Jij bent onze nieuwe Supply Chain Planner als je:
 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding hebt richting Logistiek, Supply Chain Management, (Technische) Bedrijfskunde of Operations Management
 • ervaring hebt in een vergelijkbare rol in een internationale organisatie
 • bekend bent of ervaring hebt met Supply Chain planning en het analyseren van de keten
 • kennis hebt van ERP-systemen (Navision is een pre)
 • naast de Nederlandse taal, de Engelse taal goed beheerst

De relatie met de klant is in deze positie van essentieel belang, net zo goed als jouw relatie met de collega’s van diverse afdelingen. Je hebt oog voor detail en bent analytisch sterk. Het afwegen van verschillende belangen en het overtuigen van stakeholders is een belangrijke factor tot succes.

Wat bieden wij?
Coulisse is een organisatie waar gedreven, energieke mensen zich op hun plek voelen. Wij werken transparant en zijn altijd bezig met verbetering en (persoonlijke) ontwikkeling, om gezamenlijk met nog meer plezier en resultaat ons werk te kunnen doen. Coulisse bouwt continu aan een professionele werkomgeving, waar medewerkers zich betrokken voelen en trots zijn op de organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten we dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede sfeer binnen ons team. Initiatieven tot verbetering zijn altijd welkom.

Behalve een plezierige werksfeer en fijne werkplek kun jij van ons verwachten:
 • een marktconform salaris
 • 30 vakantiedagen
 • een goede collectieve pensioenregeling
 • een tegemoetkoming in je aanvullende ziektekosten
 • reiskostenvergoeding

   
Op je lijf geschreven?
Wil jij als Supply Chain Planner bij Coulisse aan de slag? Mail dan je cv en motivatie via de ''Solliciteer'' button t.a.v. Catharine Zwartbroek.

Heb je vragen over de procedure, over de functie of over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op (0547-855031).

Een assessment of persoonlijke analyse kan onderdeel zijn van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden vacature l enter l supply chain l logistiek | masterdata | forecast | collega l medewerker l coulisse l raamdecoratie l planning l planner l inkoop| demand| voorraad

Contactgegevens

Contactpersoon Catharine Zwartbroek
Telefoon 0547-855031

Vestigingsplaats

Solliciteer